onsdag den 29. september 2010

Hønsepost

Jeg er jo medlem på forskellige kreative fora. På det ene, er der noget der hedder "hønsepost" Det går simpelthen ud på at man sender en gave til en man lige tænkte på og som måske trængte til at få en gave. Jeg formoder det lidt er i stil med "give away". Her foregår det bare blandt brugerne på foraet. Det er lidt det jeg har gjort med Karen. Sendt hende en gave, fordi jeg gerne ville sige tak, nu håber jeg bare den falder i god jord. Det er nu så hyggeligt, det der med gaver. Tanken om at der er en der har tænkt på en.
Nå, men jeg har jo været i Søstrene Grene igen. Fordi Karen ( Min nye Guru ) viste nogle skønne plastre på hendes blog. Jeg spurgte efter dem, men enten var de ikke kommet frem, eller også var de revet væk. Det var ligefør jeg gik hulkende derfra. Bilerne havde jo lige været noget for Bøffen ( Min 6 årige søn )
Men jeg fik da et par kurve med hjem, som jeg har lagt mine ting til julemarkedet i. Og så blev jeg IGEN fanget af farver!
Se lige disse skønne balloner.. -Og så er de farveopdelt.

Photobucket

Jeg fik igår også lavet nogle, i følge mig selv, skønne jordbær hårnåle og fingerringe. Jeg fik post igår med nogle ret kitsch agtige kiks i resin til at lave tøse diller daller med. -Og jeg indrømmer at voksne også, i det her tilfælde kan være med på det lidt barnlige plan. Nå, men I må vente med at se dem, for jeg er løbet tør for hårnåle.
Men her kan I da se Jordbær paraden:


Photobucket

Photobucket

Igår havde Bøffen nogle af sine nye legekammerater fra skolen med hjemme og pludselig blev jeg sådan helt overskudsagtig og fik hurtigt fremtryllet dette fad:

Photobucket

tirsdag den 28. september 2010

Sidespring med Kira Eggers

Jeg er jo stor bogelsker. Jeg læser, når jeg går i seng. Jeg elsker faktisk at læse. Jeg holder mig nu mest til chick lit genren. Da jeg forleden dag var i Lyngby, gik jeg som altid, lige forbi boghandleren, for at se om der var kommet noget nyt. Udenfor ved deres tilbud, lå en bog som sprang mig i øjnene. Det var nok ikke så meget for bogen skyld, men mere prisen på den:

10 kroner!!!
Photobucket

Bogen om Kira Eggers. Jeg tænker nok det er en mandebog, men jeg blev nødt til at købe den, bare på grund af prisen. Da min kæreste så det, udbrød han: " Billige tøs" .. og det kan man vel give ham ret i, i næsten ordets bogstavligste forstand, uden at skulle fornærme nogen. Jeg smågrinede i hvert fald lidt..

mandag den 27. september 2010

Hama flip

Ja der bliver virkelig produceret for tiden. Det er godt nok et stykke tid siden jeg lavede disse armbånd, men det gør dem jo ikke mindre skønne at kigge på. De er lavet i mini hama perler.

Karen, hvis du ser godt på billede 1, helt til venstre, så kan det pryde din hånd.. :)

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Sommerfuglekæde

Så fik jeg lige produceret en sød lille pige sommerfuglekæde. Den er da yndig. Jeg kender i hvert fald en lille pige, der vil blive glad.

Photobucket

søndag den 26. september 2010

Jeg sad forleden dag og fik kigget på alt mit hobby gejl, og tro mig, jeg har meget af det. Så faldt jeg over nogle små miniature knapper, og sad lidt og tænkte over, hvad jeg kunne bruge dem til. Så fandt jeg på at jeg ville prøve at lave armbånd ud af dem, som jeg kunne sælge på julemarkedet, og det kom der disse ud af:

Photobucket

Nu skal jeg så også have lavet nogle halskæder. Er der ikke bare skønne. Der sidder allerede et omkring mit håndled.

lørdag den 25. september 2010

Hårspænder og fingerringe

Så fik jeg lige et føl med at lave hårspænder og fingerringe. Jeg satser jo på at holde noget julemarked, og så skal man vel igang nu med at lave lidt forskelligt.
Hvad siger du, kan det sælges?


Posted by Picasa

torsdag den 23. september 2010

Nyt projekt

Jeg er gået igang med et helt nyt projekt.. Shhh sig det ikke til nogen, men det har noget med hårpynt, fingerringe og øreringe at gøre. Jeg tænker jeg snart skal til at sælge ud. Nogen der vil med på marked?

Photobucket

"Skabs-farvelade"

Jeg er et menneske, der udadtil bare er røv syg. Altid i sort, ingen farver i mit hjem. Jeg lever dog min hemmelige drømmefarveladeverden ud på mit barn.
-Og så fandt jeg ud af i dag at jeg virkelig ER en skabsfarvelade. Jeg tænker hele tiden i farver og gør mange ting i farver. Her foreksempel, MÅTTE jeg bare eje disse nåle.

Photobucket

Hvorfor? Fordi de havde nogle fede farver.. -Og jeg bruger SLET ikke nåle. Jeg KAN IKKE noget med sådan nogle nåle, men jeg MÅTTE have dem. 4 pakker!! For tænk hvis nu de blev udsolgt. Og til 2.48 kroner, så går man vist ikke helt forkert, vel?

De havde også de her æsker med små perler ( ligner i grunden grønlænderperler ) i gennemsigtige, og helt ærligt, udover at de var RØV BILLIGE, så blev jeg fanget af farverne, IGEN! Hvisker stille at det KUN var 4 æsker jeg købte.

Photobucket

...Og så var det jo lige jeg tænkte, at når jeg nu alligevel var der, så kunne jeg ligeså godt hamstre lidt mere med hjem af det filt jeg fik købt, det var jo billigt, og i farver og så kom jeg da vist også til at tage lidt mere silkepapir og endelig ikke at forglemme, deres skønne papir.

Photobucket
.. Og da jeg havde lagt 348,51 kroner, SÅ gik jeg altså også!

onsdag den 22. september 2010

Chili-ranke

Jeg har en veninde, eller dem har jeg nogle stykker af, men den ene af dem har en kæreste der elsker, og når jeg skriver elsker, så mener jeg virkelig elsker, chili. Det gør hun i grunden også selv. De har simpelthen så mange chili planter derhjemme. Og endelig er der kommet gevinst, så nu er de hængt til tørre. Er det bare mig eller er der ikke en smule kunst over det? Øjne? Nogen siger bryster.. Hvad tænker du?

tirsdag den 21. september 2010

Hæklet tæppe


Jeg er gået igang med at hækle! Jeg er virkelig spændt på hvor langt jeg kommer og om jeg overhovedet får det færdigt.. Jeg vidste slet ikke der var en mormor gemt i mig.

Photobucket
Jeg er jo pludselig blevet stor stor fan af hende her. Hun ved det bare ikke endnu, og det er ikke sikkert hun lige i nuet finder ud af det, men en dag vil jeg tage mig mod til at sige TAK til hende. Hun har givet mig så mange inspirende timer. Og det var på hendes blog, jeg fandt en anden blog, som havde en vejledning til hvordan jeg skulle hækle det her tæppe, og mange andre ting jeg bliver nødt til at afprøve. Du finder den her

Shopamok!

Nogle gange elsker jeg bare Søsterne Grenes!
Jeg skulle egentlig en tur til Lyngby for at finde noget sølv garn, men jeg fandt ikke lige det jeg var på udkig efter, MEN tilgengæld fandt jeg det her...

Kort med kuverter i skønne farver til ingen penge. Jeg kom vist til at købe et par sæt eller to.

Photobucket

Så var der jo lige silkepapir til næsten ingen penge. Dem gik jeg også lige amok i, for man ved ALDRIG hvad man kan finde på med silkepapir, og om ikke andet, er det godt at pakke mine små fine øreringe ( jeg er ved at lave ) ind i.

Photobucket


Så var der også filt ( og når man tænker på at jeg lige præcis idag har været i panduro og give 8,50 kroner PR. ARK!!!! ) så måtte jeg også gå amok i filt i Søtrene. 10 ark for den nette sum af 14.95. Det er da til at have med at gøre.

Photobucket

Jeg fandt også skønne lækre plastik perler og skønne træperler som jeg har tænkt mig at skulle bruge til alle mine skønne kitsch ting, jeg er fuldstændig betaget af at lave for tiden.

Nogen der skal have for en 10´er blandet?


Photobucket



Photobucket



Jeg faldt vist også lige over noget lækkert papir i flere forskellige størrelser. Både 30x30 og 15x15 og man ved jo aldrig hvad man lige kan finde på, og det ville da være ærgeligt at mangle..

Photobucket

Til sidst, og det var faktisk grunden til jeg overhovedet skulle til Lyngby, fik jeg gjort et KUP!

Jeg skulle jo ned og hente noget sølv garn, som så ikke var der og bla bla bla, men så fandt jeg noget lækkert metalic broderigarn, som jeg tænkte jeg kunne prøve af. Jeg spurgte lige hvad det kostede, og den flinke dame, som jeg efterhånden snart er på fornavn med, sagde 10,50 krone pr bundt. Javel ja, tænkte jeg og hev hurtigt 5 bundter af stativet. Da vi så kom op til kassen, fortalte hun mig, med meget lav og stammende stemme, at de faktisk kostede 19.95 kroner pr bundt... !! MEN, nu havde hun jo sagt en anden pris til mig, så det var den vi holdt os til.. Hvor heldig har man så lige lov at være?


Photobucket

torsdag den 16. september 2010

Jeg er igen gået lidt perleamok. Jeg er faktisk helt flov over så mange perler jeg har liggende.
Jeg fik lige lavet de populære elastik armbånd med krystal glas perler.
49 kroner

" jeg vil gerne bede om en bunke blandet"
Ser det ikke skønt ud? Det er ærgeligt at billedet ikke fanger, den glans der kommer fra perlerne.

tirsdag den 14. september 2010

Pompon hjerter

Jeg har købt det skønneste garn i pastelfarver. Jeg har haft en ide om at jeg vil lave en pompon uro. Hjerte vel at mærke. Det skulle jeg så lave ud af det her garn.
Jeg har kigget video på youtube og synes selv jeg var enormt klar. Har taget det hele trin for trin.

Og her, som det jo tydeligt ses, er mit hjerte! NOT.


Det skal nok lykkedes mig at få det lavet. Det tager bare lige lidt ekstra tid åbenbart. Iøvrigt, er der nogen der ved hvor jeg kan købe selve uroen henne? Altså jeg tænker det vel "bare" er et par metalpinde og noget snor, så jeg kan hænge min FINE HJERTE pompon´er på, når jeg er klar.

mandag den 13. september 2010

Monster Lydia


Kitsch børnebillede lavet af mini hamaperler. Monster Lydia passer på små børn når de skal sove. Hun skræmmer de ægte monstre og spøgelser væk. Monster Lydia er et meget meget godt monster med et stort hjerte. Hvis du siger denne remse med dit barn, så kan du være sikker på der ikke er nogle væmmelige monstre når dit barn skal sove.
Væk væk ned i en sæk
gemmer jeg dig
og smider dig væk
rulumhop rulumhej
Sikkelum sikkelej.
95 kroner incl ramme.

Baby raslebold


Jeg fandt det skønneste stof forleden dag. Og så gik min hjerneaktivitet ellers igang. Patchwork! En stor god bold til babyer med en lille bjælde indeni. Er den ikke fantastisk? Den er ca 20 cm i diameter, håndsyet og fyldt med bamsevat.
135 kroner

Kitsch øreringe.


Er de ikke bare gudeskønne? Jeg gik lige amok i at lave øreringe. Fuldstændig kitsch agtige. Forsølvet ørekroge med acryl blomster perle.
Anyone? 39 kroner
Velkommen til min nye blog. Jeg har de sidste mange dage tæske rundt på nettet og fundet en masse inspiration. Ting jeg gerne ville prøve at lave, ting som er blevet lavet, ting jeg gerne vil sælge og ting der aldrig blev færdige.
Jeg har blogget før, men synes jeg trængte til fornyelse i en ny blog. Jeg fandt meget hurtigt på navnet OnkelOrkanOlga. Det vil nu fremover blive mit nye design. Jeg er gået lidt i retro stil, så de fleste ting vil være retro agtige, måske lidt wannabe og i bund og grund en smule kitsch, I think so..
Alt er håndlavede unikke ting, som kun er lavet i ét eksemplar, med mindre andet står skrevet. Det er pære Dansk Design, når det er bedst.