onsdag den 29. september 2010

Hønsepost

Jeg er jo medlem på forskellige kreative fora. På det ene, er der noget der hedder "hønsepost" Det går simpelthen ud på at man sender en gave til en man lige tænkte på og som måske trængte til at få en gave. Jeg formoder det lidt er i stil med "give away". Her foregår det bare blandt brugerne på foraet. Det er lidt det jeg har gjort med Karen. Sendt hende en gave, fordi jeg gerne ville sige tak, nu håber jeg bare den falder i god jord. Det er nu så hyggeligt, det der med gaver. Tanken om at der er en der har tænkt på en.
Nå, men jeg har jo været i Søstrene Grene igen. Fordi Karen ( Min nye Guru ) viste nogle skønne plastre på hendes blog. Jeg spurgte efter dem, men enten var de ikke kommet frem, eller også var de revet væk. Det var ligefør jeg gik hulkende derfra. Bilerne havde jo lige været noget for Bøffen ( Min 6 årige søn )
Men jeg fik da et par kurve med hjem, som jeg har lagt mine ting til julemarkedet i. Og så blev jeg IGEN fanget af farver!
Se lige disse skønne balloner.. -Og så er de farveopdelt.

Photobucket

Jeg fik igår også lavet nogle, i følge mig selv, skønne jordbær hårnåle og fingerringe. Jeg fik post igår med nogle ret kitsch agtige kiks i resin til at lave tøse diller daller med. -Og jeg indrømmer at voksne også, i det her tilfælde kan være med på det lidt barnlige plan. Nå, men I må vente med at se dem, for jeg er løbet tør for hårnåle.
Men her kan I da se Jordbær paraden:


Photobucket

Photobucket

Igår havde Bøffen nogle af sine nye legekammerater fra skolen med hjemme og pludselig blev jeg sådan helt overskudsagtig og fik hurtigt fremtryllet dette fad:

Photobucket

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det var dælme go' frugt! :P

madamtridse sagde ...

Sikke en fin blog du har fået dig. Super flotte ting du laver. Ja de jordbær ringe og hårnåle er rigtig tøset.:)
Jeg ligger lige din nye blog i min blogliste.
Rigtig dejlig fredag og weekend.