torsdag den 1. september 2011

Nyt hæklet tæppe

Jeg er gået igang med at hækle et nyt tæppe. Jeg synes simpelthen det er så hyggeligt at hækle og indtil jeg lærer at hækle efter opskrifter, må jeg holde mig til det, jeg trods alt kan.

Det er super nemt. Kan man halve stangmasker, stangmasker og fastmasker, er man et stort skridt på vej.

Photobucket

Photobucket

Jeg har også forsøgt mig med et lille hårspænde, hvor jeg har limet små dukkeknapper på. Det ser ganske sødt ud og da jeg har både mange hårspænder OG mange knapper, er det jo bare med at komme i sving.

Photobucket

Photobucket

4 kommentarer:

Stubba sagde ...

Hvor er dit tæppe altså fedt!!

et lille off topic. Når jeg skriver din kommentar, kan jeg vælge "send opfølgende kommentarer til ..." - hvordan vælger man denne funktion på sin egen blog?

OnkelOrkanOlga sagde ...

Tak tak.. :)

Det du spørger om har jeg faktisk ingen ide om, kan man ikke det på din egen blog? Det er i hvert fald ikke noget jeg har sat den til at gøre. Det eneste jeg har haft gjort, er at jeg har sat den til at sende mig en mail når der er nogen der skriver en kommentar til mig, måske det er det?

Onkel Anne sagde ...

det er så fint. Men sig mig lige, har du en opskrift?

OnkelOrkanOlga sagde ...

Åhr Tak Anne.. :) Opskrift? hmm. Den er jo sådan set bare ud af hovedet, men RET nem. Kan du fastmasker, halve stangmasker og almindelige stangmasker? Jeg har startet med at slå masker op på DOBBELT garn og derefter en række med fastmasker, så skifter jeg farver og lave en ny farve med halvestangmasker, skifter farve igen og laver endnu en farve med stangmasker, og sådan fortsætter jeg derud af. Spørg endelige hvis der er noget du er i tvivl om.