onsdag den 31. august 2011

Ikke særlig pænt gjort!

Jeg har lidt dårlig samvittighed.. Jeg har lige været i Matas og købe et gavekort til min veninde som har fødselsdag imorgen. Jeg så at damen puttede en duft i æsken, som jeg bare har drømt om, så jeg gik hjem, pillede båndet af æsken og tog duften! Der var også en creme hvorpå der stod: Face Lift... Javist tænkte jeg, og skyndte mig at smørre det på barmen, man ved jo aldrig...
Forresten har jeg puttet bånd på æsken igen. Et af den fine slags endda...


Photobucket

3 kommentarer:

mette v hvistendal sagde ...

undskyld men er ved at dø af grin... tror ikke du er alene om at have gjort det der.... jeg har vist nok også engang kommet til at "låne " lidt af en prøve flaske... virkede face liftet på barmen???

OnkelOrkanOlga sagde ...

Åh det glæder mig altså at høre, at jeg ikke er den eneste der har lavet det nummer. Jeg har det virkelig skidt over det, men på den anden side, så dufter jeg faktisk rigtig godt idag.. Face Lift på barmen, har indtil videre ikke haft den store effekt. Faktisk slet ikke. Ren skuffelse.

Anja sagde ...

Fnis!!!

Måske ville hun alligevel lægge cremeprøven i en skuffe og glemme alt om den, og oveni ville parfumen ryge ud, fordi duften ikke lige var hende ;-)
Så faktisk sørgede du jo bare for, at de to ting blev brugt :-)