tirsdag den 10. maj 2011

fødselsdagskage, cykelkat og hæklede sko...

Mit kære barn, blev for 1 mdr siden 7 år. Vi havde planlagt en drengefødselsdag med pølsehorn, kage, flødeboller, kakao, balloner og hvad der ellers høre med. Pludselig midt i alt det praktiske der nu skal gøres, fandt min kæreste ud af, at knægten da UDOVER alt det andet vi skulle lave, også skulle have en kagemand, lavet af vandbakkelse.. Javist, skulle han det! Her på vores matrikel, er det ikke nogen hemmelighed at det bestemt ikke er mig der bager, så kæresten måtte igang..

Min kage var åbenbart ikke nok:

Photobucket

Her er så den ekstra fiiiiiine kagemand med og uden slik:

Photobucket

Photobucket

Noget helt andet er, at vi har fået en cykelkat.. Det var i hvert fald på sadlen af en cykel, jeg fandt ham ( for det er en hankat vi har ) liggende forleden dag.

Photobucket

Jeg har en perleveninde, som jeg har sat lidt i sving, ikke fordi det har noget med perler at gøre, for det kan jeg selv, sådan nogenlunde, men som skrevet flere gange, er jeg ikke den allerbedste hækler eller strikker for den sags skyld. Jeg har jo tidligere lagt et link ind til nogle underskønne små strikkede converse sko, og dem satte min perleveninde sig for at lave for mig. Jeg skal jo være Tante om ganske få dage. Egentlig skulle det ha´ været i søndags, men den lille prinsesse, som det bliver, lader vente på sig. Nå, men jeg har fået lov til at vise de skønne skønne strikkede converse sko.

Photobucket

1000 Tak Pia, jeg ved du med sikkerhed har BANDET mig LANGT væk, især da du skulle hæfte ender. Jeg VED du hader det, men jeg er SÅ glad, og glæder mig til at give dem videre...Ingen kommentarer: