fredag den 29. oktober 2010

Uh uh uh

Nu er det på SØNDAG jeg skal trække min GIVE AWAY! Ihhh hvor er jeg spændt. Jeg synes der er rigtig mange der har meldt sig til og det gør mig enormt glad. Dels fordi der er nogen der gider, men også fordi det har udvidet mit blogkendskab.

Min søn er jo ikke så kunstnerrisk anlagt hvad angår tegninger. Vi får MANGE pludder pladder tegninger hjemme hos os, og jeg holder da også af dem i et vist omfang. Men her forleden dag tog fanden ved ham. Han tegnede. En rigtig tegning. Nu ved jeg ikke, om jeg er den ENESTE der ser noget HELT andet end hvad meningen egentlig er. Nemlig en baby i maven. Ikke en hvem som helst mave, men min svigerindes mave. For mig ligner det altså en tissemand!

Bedøm selv:

Photobucket

Jeg har også været lidt kreativ. Lidt julekort, den tid nærmer sig jo snart...

Photobucket


en fingerring til mig selv...

Photobucket

... og så har jeg købt kapsler og lavet dem til mobilvedhæng. Jeg synes selv de er GUDESKØNNE. Måtte dog have min bedre halvdel til at bore et lille hul, for mig og boremaskiner er ikke en god kombination.

Photobucket

2 kommentarer:

Laura sagde ...

Det ligner uden skyggen af tvivl en stor tissemand. Du må bare holde masken så godt du kan. Og i øvrigt er den fase hvor mennesker består mest af hovede og ben på børnetegninger fantastisk.

Joan sagde ...

Uhha bliver spændende med i morgen :D