fredag den 15. oktober 2010

Creoler øreringe

Jeg har haft travlt med at skulle pakke og ordnet alt det jeg har fået solgt. Men hold op hvor er det dejligt, der kan blive tømt lidt ud, og at andre kan skabe noget kreativt ud af det jeg åbenbart ikke kan finde på.

Imorges da jeg fulgte Bøffen til skole, var det jo en stor dag. De skal ud og holde motionsløb. 1 hel kilometer skal de løbe. Der var morgensang, som der er hver fredag, og denne morgen skulle de synge motionssangen. Jeg ved ikke om det er en anerkendt motionssang, eller om det er en skole har lavet. Jeg studsede i hvert fald lidt, da vi i et vers kom til denne linie:

..." der er spurt, sved og bollebar..."

Jeg ved ikke om jeg er den ENESTE der får helt andre tanker ved en bollebar??? Fornuften ved jo godt hvad der menes med en bollebar, men altså, der er noget i mig der siger noget HELT andet og det ved jeg ikke hvordan jeg skal have det med, når nu barnet går i 0. klasse.

Udover det så har jeg fået creoler øreringe hjem og har sat acryl blomster i som vedhæng. Jeg synes de er super søde og så kan de sælges til den nette sum af 20 kroner! Det kan vist ikke gøres meget billigere. Julemarked here we come!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

1 kommentar:

Citronmoster sagde ...

Woo, flotte øreringe. Bollebar, fnis, jeg tror altså ikke et barn i o. klasse tænker på andet end det det er, det er kun os forældre der har noget andet i tankerne ;-)