mandag den 4. oktober 2010

Ondt ondt ondt

jeg har været til tandlægen idag, og fået fjernet en visdomstand, der havde lagt sig fuldstændig forkert, selvklart.. Det gør så frygtelig ondt og med en max dosis på smertestillende, kan jeg lige med nød og næppe holde mig oprejst og jeg tænker lidt, at det er vigtig at give sig selv lov til at være ynkelig på et plan man slet ikke troede man var i stand til.

Jeg har de sidste par dage, lavet lidt smykker ud af de rester perler jeg endnu ikke havde fået solgt. Jeg har stadig en MASSE liggende, men jeg orker ikke at gøre noget ved dem lige nu. Det må vente.. Vente til mit ynkelige stadie er ovre igen. Og det kan altså tage LANG tid!

Her er det lige et mobilvedhæng med en flodhest i glasperler. Jeg synes den er helt uimodståelig. Jeg har også lavet et med en gris og et får, men det må I altså vente med at se, til jeg kan løfte mit kamera igen. Jeg tænker at mine muskler også er ret så medtaget af sådan en visdomstandsfjerning.

Photobucket

Så har jeg lavet nogle elastik armbånd med perler i henholdsvis 4 og 6 mm. De er super feminine og farverige, og det kan vi jo godt li´ .

Photobucket

Jeg har så mange af de her armbånd liggende, hvor man lige kan sætte perler på efter ens humør. Det er da i grunden rigtig smart.

Photobucket

...og glasperler med sølvkerne på et forsølvet armbånd. Ala pandora armbåndene. Bare meget meget billigere.

Photobucket

Photobucket

Jeg ved godt kvaliteten på billederne er helt ad røvens til ( undskyld sproget mor! ) Men jeg er hverken fuld, eller har glemt at tage mine kontaktlinser på, mit kamera ville ganske enkelt ikke som jeg ville.

Så har jeg fået lavet nogle kikse ringe i 3 forskellige slags. Jeg synes de er skæppe skønne

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Mere får I altså ikke idag...

1 kommentar:

Strikkeglæde sagde ...

Hej - du har sendt mig en mail så jeg kunne overføre penge og købe et flodhestemobilvedhæng, men jeg kan bare ikke finde mailen igen?

susravn@gmail.com