lørdag den 2. oktober 2010

Fuld af glæde

Billedet er taget fra nettet og der skal derfor IKKE gives ros til undertegnet over kageværket.

Det skal jo ikke være nogen hemmelighed at jeg har blogget før. Jeg lavede mest i digital scrapbooking, men jeg mistede ligesom interessen for dette. Så fik jeg lyst til at lege med perler, så jeg gik over til at lave smykker i halvædelsten. Da jeg er typen der faktisk sjældent bærer smykker, og mine venner er nogle nærrigrøve ( undskyld! ). Så lå jeg til sidst inde med rigtig mange smykker, og stadig ligger inde med en hel del. Så mistede jeg lidt interessen for det.Så sad jeg jo der og vidste ikke rigtig hvad jeg så skulle. Jeg fik godt nok prøvet et par ting af, men pludselig var det jo jeg faldt over Karen´s blog. Jeg blev ført videre til en masse andre blogs, som gav mig SÅ meget blod på tanden, til en masse ting, jeg gerne vil have ført ud i livet.

Min mission var at skulle takke hende, og efter mange lange overvejelser ( Jeg synes det ville komme til at virke en smule for nærgående ) besluttede jeg mig alligevel at skrive hende en mail. Det fik jeg gjort, og jeg er ualmindelig glad for den positive respons der kom. Så var det jo at jeg fandt mine gamle hama-perle-armbånd frem. Og der var bare ét af dem, der sprang mig i øjnene og skreg KAREN! Et neon et.. Jamen, der var ikke andet for.. One more time til mailen. Spurgte om hun var frisk på en pakke fra en helt fremmede pige, og det var hun.. Og tænk engang.. Og det her er faktisk min pointe med hele denne lange smørre. Hun har vist det på hendes blog. Jeg er sådan helt paf, rørt og en masse andre ting jeg ikke lige kan finde ord på, for det var jo slet ikke meningen.. Jeg ville "bare" sige tak!

-Og det har yderligere formået at skabe et endnu bredere blogland for mig, for der er allerede nye faste læsere. Her gik jeg og troede at det "kun" lige ville være mine nærmeste der ville læse med og pludselig.. PUF.. Så åbnede der sig en ny verden.

Nå, jeg har travlt, jeg skal SÅ mange blogge igennem, inden jeg her om 1 time skal til fødselsdag.


2 kommentarer:

små hverdagssysler sagde ...

Hej
Så din blog hos Karen - og har da meldt mig som fast læser - for din blog ser spændende ud. Må jeg være så fræk at spørger til hvor du har købt de små roser du har sat på ringene? De er super skønne.
God aften.
Venlig hilsen Jette

Karen Klarbæk sagde ...

Jeg bliver begejstret. Ikke bare over at få en speciel tak,(indeholdende gave) men mest af alt over at blogland er så mangfoldig og at vi kan lære af hinanden.
Jeg har længe haft tanker om, hvordan man giver platform eller forbindelse til nye bloggere, så endnu flere kan følge dem og se hvad de laver eller slet og ret opdage de er der.
Dette er ikke en opfording til at få flere gaver fra nogen....
mere en opfordring til at sende kommentarer til indlæg, så flere kan opdage de nye.