søndag den 24. april 2011

hønserøv...

Vi har været på en lille velfortjent ferie til Jylland. Vejret har været skønt, men når man som mig er et "skabs-by-menneske" så er det altså en underlig fornemmelse at stå op om morgen, gå ud i haven, og høre koen der MUH´er. Ligeledes er det underligt at gå ud i hønsehuset og tage æg fra en hønserøv! Jeg mener bare.. Mine æg, plejer at komme fra supermarkedet...

Photobucket

Der er fandme flere kilometer til nærmeste supermarkedet.. Ikke engang en lille bitte kiosk, er at se i milens omkreds. -Og når man køber mælk, køber man stort ind og lægge et par liter eller tre i fryseren.

Det er nu rart at være hjemme igen, og jeg har lovet mig selv at jeg smiler STORT til vores kioskmand, næste gang jeg er oppe for at handle..

torsdag den 7. april 2011

samler

Min søn han er lidt af en samler. Først var det sten, vi skulle have med hjem ALLE steder fra. Så kom kaplser, han fandt på sin vej.. NU.. er det så mælkepropper... Photobucket


Og de skal jo gerne sorteres i farver..

Photobucket


De ligger så fint nede i hans lille kuffert.

Photobucket



Samler dine børn også på underlige ting? Imorgen er en stor dag, min søn bliver 7 år og ikke nok med det, så har min mor også fødselsdag. Jeg skal have drengene med hjem fra hans klasse. Vi skal hygge og på skattejagt. Det skal nok blive fornøjeligt..